Bedankt dat u de website van Dierenverzekering-vergelijken.net gebruikt voor het vergelijken van huisdierenverzekeringen. Ons doel is alle informatie te bieden die voor u nodig is om een goede keuze te kunnen maken. Dit doen we door informatie teksten te schrijven over het eigen risico, de dekking en andere onderdelen van de verzekering.

Waar wordt deze website van betaald?

Wanneer u via deze website een dierenverzekering afsluit ontvangen wij daarvoor een kleine vergoeding. Dit bedrag gebruiken wij voor het onderhoud aan de website, hostingskosten en een vergoeding voor de tijd om alles bij te houden.

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Omdat het onmogelijk is alle grote en kleine verzekeraars mee te nemen werken wij met een selectie van professionele partijen. Het kan hierdoor zijn dat u hierdoor een kleine partij mist. Om de informatie op de website kort en bondig te houden kiezen we voor deze selectie.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of toevoegen voor deze website? U kunt in contact met ons komen door te mailen op [email protected] of via het contact formulier.